کارگاه‌های آموزشی مرکز مالکیت فکری دانشگاه تهران

کارگاه آموزشی مالکیت فکری - مهارت ۱ تا ۴

(مهارت‌های ۹ گانه)
۲۹ شهریور ۱۴۰۱ | ۱۴:۵۴ کد : ۳۰۶۸۱ اخبار اطلاع رسانی کارگاهها
مرکز مالکیت فکری اداره کل سیاست‌گذاری فناوری و نوآوری دانشگاه تهران، با همکاری «مرکز مالکیت معنوی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور» و هماهنگی «مرکز آموزش‌های حرفه‌ای مدیران و کارکنان دانشگاه تهران»، کارگاه آموزشی مهارت‌های ۱ تا ۴ مالکیت فکری را بصورت مجازی (غیرحضوری) برگزار می‌کند.
کارگاه آموزشی مالکیت فکری - مهارت ۱ تا ۴

نکات مرتبط با کارگاه‌های آموزشی (۴ مهارت اول مالکیت فکری):

• این کارگاه‌ها برای ۹ مهارت تعریف شده است که در این مرحله ۴ مهارت برنامه ریزی شده و مابقی مجدداً برنامه ریزی و اعلام خواهد شد.
  • از بین افرادی که مهارت‌های ۹ گانه را با موفقیت بگذرانند به عنوان ارزیاب اختراعات مرکز مالکیت فکری اداره کل سیاست‌گذاری فناوری و نوآوری دانشگاه دعوت به همکاری خواهد شد.
  • دانشجویان تحصیلات تکمیلی نیز می‌توانند در این کارگاه‌ها شرکت فرمایند.
  • دوره به صورت حضوری و در محل پارک علم و فناوری دانشگاه تهران به آدرس تهران - خیابان کارگر شمالی (امیرآباد) - خیابان شانزدهم (فرشی مقدم) - پارک علم و فناوری دانشگاه تهران - ساختمان شماره ۱ - سالن همایش برگزار می‌شود.
  • باتوجه به ظرفیت محدود ثبت نام، برای متقاضیان مازاد بر ظرفیت دوره، مجدداً برنامه‌ریزی و اطلاع‌رسانی خواهد شد.
  • بروزرسانی 11 مهر 1401: با موافقت سازمان ثبت اسناد و املاک کشور، نحوه برگزاری این کارگاه از حضوری به مجازی (غیرحضوری) تغییر یافت.

ثبت نام:

جهت پیش ثبت‌نام در کارگاه آموزشی، به این صفحه مراجعه فرمایید و فرم مورد نظر را با اطلاعات کامل تکمیل نمایید. اطلاعات مربوط به زمان بندی برگزاری کارگاه، هزینه‌ها و سرفصل‌های آموزشی به شرح زیر است.

زمان بندی برگزاری کارگاه:

عنوان مهارت

روز برگزاری

ساعت

مهارت 1 دانش مالکیت فکری

شنبه 16 مهر 1401

ساعت 8:30 الی 12:30

مهارت 2 بررسی شکلی ضمائم اظهارنامه اختراع

یکشنبه 17 مهر 1401

مهارت 3 فرآیند ثبت اختراع

مهارت 4 طبقه بندی بین المللی اختراعات (سطح 1)

چهارشنبه 20 مهر 1401

ساعت 8 الی 12:30

مهارت 4 طبقه بندی بین المللی اختراعات (سطح 2 و 3)

پنجشنبه 21 مهر 1401

هزینه شرکت در کارگاه:

هزینه برای دانشجویان، اعضای هیات علمی و کارکنان
(با تخفیف)

هزینه ثبت نام آزاد

دانشگاه تهران

سایر دانشگاه‌ها

مهارت 1

(شنبه 16 مهر 8 الی 12:30)

50 هزار تومان

200 هزار تومان

مهارت 2 و 3

(یکشنبه 17 مهر 8 الی 12:30)

50 هزار تومان

200 هزار تومان

مهارت 4 (دو روز)

(چهارشنبه و پنجشنبه 20 و 21 مهر -
8 الی 12:30)

150 هزار تومان

800 هزار تومان

عناوین و سرفصل‌های کارگاه آموزشی:

کارگاه آموزشی مالکیت فکری، در 9 مهارت تعریف شده است که در مرحله نخست، 4 مهارت ابتدایی این دوره، برگزار خواهد شد. جزییات سرفصل‌های مهارت های 1 تا 4 در پوستر‌های زیر قابل مشاهده است.

برای مشاهده تمام سرفصل‌های مهارت‌های 9 گانه به این صفحه مراجعه فرمایید.

کیوان بهبودی ۰۴ مهر ۱۴۰۱ | ۱۴:۱۸
سلام و احترام تقاضای برگزاری غیرحضوری همزمان با حضوری را دارم که دلیل دوری مسیر از کرج می باشد. ارادتمند
پاسخ مدیر سایت ۱۱ مهر ۱۴۰۱ | ۱۰:۰۰

با سلام و احترام

با توجه به برگزاری این دوره بصورت مشترک با سازمان ثبت اسناد و املاک کشور و استفاده از اساتید این سازمان جهت برگزاری کارگاه و به درخواست سازمان ثبت، ارائه‌ی این کارگاه بصورت مجازی امکان پذیر نیست. به اطلاع می‌رساند در صورت به حد نصاب رسیدن افراد متقاضی برای شرکت در کارگاه، امکان برنامه‌ریزی و برگزاری دوره بصورت حضوری در پردیس کرج نیز در آینده وجود خواهد داشت.

بروزرسانی 11 مهر 1401: با مذاکره مجدد با سازمان ثبت اسناد و املاک کشور و موافقت این سازمان، نحوه برگزاری این کارگاه از حضوری به مجازی (غیرحضوری) تغییر یافت. در صورت تمایل به شرکت در کارگاه می‌توانید نسبت به تکمیل فرم اقدام فرمایید.

با سپاس