اطلاعیه برگزاری کارگاه‌های هفتگی کانون پتنت ایران

یکشنبه‌های با طعم مالکیت فکری
۰۲ آذر ۱۴۰۱ | ۱۴:۳۴ کد : ۳۱۵۳۸ اخبار اطلاع رسانی کارگاهها
آکادمی کانون پتنت ایران، در راستای ارائه برنامه‌های آموزشی کاربردی و به‌منظور افزایش سطح آگاهی مخاطبین خود، از آذرماه سال جاری اقدام به برگزاری هفتگی کارگاه‌های «یکشنبه‌های با طعم مالکیت فکری» نموده است.
اطلاعیه برگزاری کارگاه‌های هفتگی کانون پتنت ایران

آکادمی کانون پتنت ایران، در راستای ارائه برنامه‌های آموزشی کاربردی و به‌منظور افزایش سطح آگاهی مخاطبین خود، از آذرماه سال جاری اقدام به برگزاری هفتگی کارگاه‌های "یکشنبه‌های با طعم مالکیت فکری" نموده است.

بدین ترتیب و در آذرماه، سرفصل‌های آموزشی زیر ارائه خواهند شد:

۶ آذرماه: مالکیت فکری به روایت کانون پتنت ایران (مدرس: مهدی عطاپور)

۱۳ آذرماه: رایگان صید کنید و استفاده‌اش را ببرید (مدرس: محمود مداح‌پور)

۲۰ آذرماه: ده باور اشتباه مخترعان در زمینه مالکیت فکری (مدرس: مجدالدین مجدمی)

۲۷ آذرماه: مدیریت و حل و فصل اختلافات در حوزه فناوری (مدرس: محمدهادی کاظمی)

در صورت تمایل به شرکت در هریک از دوره‌های مذکور، لطفا به این لینک مراجعه بفرمایید.

شایان ذکر است دوره آموزشی مهارت‌های ۹ گانه مرکز مالکیت فکری دانشگاه که با همکاری مرکز مالکیت معنوی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور برگزار می‌شود، متفاوت از این دوره‌ها می‌باشد و پیرو برگزاری ۴ مهارت آن، برنامه ادامه این دوره‌ها متعاقباً اعلام خواهد شد.