اطلاعیه برگزاری کارگاه‌های هفتگی کانون پتنت ایران - بهمن ماه ۱۴۰۱

یکشنبه‌های با طعم مالکیت فکری
۰۱ بهمن ۱۴۰۱ | ۰۹:۰۸ کد : ۳۲۵۹۸ اخبار اطلاع رسانی کارگاهها
نشست‌های آموزشی کانون، یکشنبه هر هفته، از ساعت ۱۶ تا ۱۸، در قالب وبینار برگزار خواهد شد.
اطلاعیه برگزاری کارگاه‌های هفتگی کانون پتنت ایران - بهمن ماه ۱۴۰۱

آکادمی کانون پتنت ایران، در راستای ارائه برنامه‌های آموزشی کاربردی و به‌منظور افزایش سطح آگاهی مخاطبین خود، از زمستان سال جاری اقدام به برگزاری هفتگی کارگاه‌های "یکشنبه‌های با طعم مالکیت فکری" نموده است.

بدین ترتیب و در بهمن ماه، سرفصل‌های آموزشی زیر ارائه خواهد شد:

یکشنبه 2 بهمن ماه: انتخاب بازار فناوری و اختراع (مدرس: گلنوش سادات گلچین)

یکشنبه 9 بهمن ماه: کاربردهای ابزار تحلیل پتنت (مدرس: راضیه اخلاقی)

یکشنبه 16 بهمن ماه: انتقال دانش فنی قرارداد سرمایه‌گذاری و سهامداری (مدرس: ساناز حسینی کلاهی - امیرحسین جوان مولایی)

یکشنبه 23 بهمن ماه: شبکه‌سازی بین‌المللی برای توسعه بازار (مدرس: آیداسادات قطب)

یکشنبه 30 بهمن ماه:  پتنت، ابزاری برای حل چالش فنی (مدرس: راضیه اخلاقی)

در صورت تمایل به شرکت در این دوره‌ها، لطفا به این لینک مراجعه بفرمایید.

شایان ذکر است دوره آموزشی مهارت‌های ۹ گانه مرکز مالکیت فکری دانشگاه که با همکاری مرکز مالکیت معنوی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور برگزار می‌شود، متفاوت از این دوره‌ها می‌باشد و پیرو برگزاری ۴ مهارت آن، برنامه ادامه این دوره‌ها متعاقباً اعلام خواهد شد.