کارگاه‌های آموزشی مرکز مالکیت فکری دانشگاه تهران

کارگاه آموزشی مالکیت فکری - مهارت ۵ و ۶

(مهارت‌های ۹ گانه)
۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۱:۰۸ کد : ۳۴۲۵۷ اخبار اطلاع رسانی کارگاهها
مرکز مالکیت فکری اداره کل سیاست‌گذاری فناوری و نوآوری دانشگاه تهران، با همکاری «مرکز مالکیت معنوی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور» و هماهنگی «مرکز آموزش‌های حرفه‌ای مدیران و کارکنان دانشگاه تهران»، کارگاه آموزشی مهارت‌های ۵ و ۶ مالکیت فکری را بصورت حضوری برگزار می‌کند.
کارگاه آموزشی مالکیت فکری - مهارت ۵ و ۶

نکات مرتبط با کارگاه‌های آموزشی (مهارت 5 و 6 مالکیت فکری):

• این کارگاه‌ها برای ۹ مهارت تعریف شده است که کارگاه‌ مربوط به مهارت‌های 1 تا 4 در سال 1401 برگزار شد و در این مرحله مهارت‌های 5 و 6 (مهارت 5 : جستجوی اختراع - مهارت 6: بررسی ماهوی اختراع) برنامه‌ریزی و اجرا می‌شود. برای مابقی مهارت‌ها و برگزاری مجدد مهارت‌های قبلی مجدداً برنامه‌ریزی و اعلام خواهد شد.
  • از بین افرادی که مهارت‌های ۹ گانه را با موفقیت بگذرانند به عنوان ارزیاب اختراعات مرکز مالکیت فکری اداره کل سیاست‌گذاری فناوری و نوآوری دانشگاه دعوت به همکاری خواهد شد.
  • دانشجویان تحصیلات تکمیلی نیز می‌توانند در این کارگاه‌ها شرکت فرمایند.
  • کارگاه به صورت حضوری و در محل تالار امیرکبیر دانشگاه تهران به آدرس تهران - خیابان شانزدهم آذر - ساختمان کلینیک شانزده آذر دانشگاه (مرکز بهداشت) - طبقه دوم - تالار امیرکبیر (معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه) برگزار می‌شود. (لینک نقشه گوگل)
  • باتوجه به ظرفیت محدود ثبت نام، برای متقاضیان مازاد بر ظرفیت دوره، مجدداً برنامه‌ریزی و اطلاع‌رسانی خواهد شد.

ثبت نام:

جهت ثبت‌نام در کارگاه آموزشی، فرم مربوطه را با اطلاعات کامل تکمیل نمایید. اطلاعات مربوط به زمان بندی برگزاری کارگاه، هزینه‌ها و سرفصل‌های آموزشی در ادامه آمده است.

1- در صورتی که از اعضای هیات علمی یا دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه تهران هستید و درخواست شرکت در این کارگاه (مهارت 5 و 6) را دارید، با ورود به این صفحه و تکمیل فرم ثبت نام و اتصال به درگاه بانکی، مبلغ 250 هزار تومان را پرداخت نمایید.

(اعضای هیات علمی که در سال 1401 با مرکز مالکیت فکری دانشگاه تهران به عنوان ارزیاب همکاری داشته‌اند، فقط فرم مربوط به ثبت نام را تکمیل فرمایند و پس از هدایت به درگاه پرداخت، از انجام عملیات پرداخت خودداری فرمایند. هزینه کارگاه برای این دسته از شرکت‌کنندگان، رایگان می‌باشد.)

ویژه اعضای هیات علمی و دانشجویان دانشگاه تهران

2- در صورتی که از اعضای هیات علمی یا دانشجویان تحصیلات تکمیلی سایر دانشگاه‌ها هستید و درخواست شرکت در این کارگاه (مهارت 5 و 6) را دارید، با ورود به این صفحه و تکمیل فرم ثبت نام و اتصال به درگاه بانکی، مبلغ 800 هزار تومان را پرداخت نمایید.

سایر دانشگاه‌ها
ویژه اعضای هیات علمی و دانشجویان سایر دانشگاه‌ها

3- در غیر این صورت اگر از متقاضیان آزاد هستید و درخواست شرکت در این کارگاه (مهارت 5 و 6) را دارید، جهت ثبت نام در روزهای زوج از ساعت 9 الی 12 با شماره تلفن‌های مرکز مالکیت فکری دانشگاه تهران تماس بگیرید.
شماره تماس: 88220636 و 88220637 و 88220638

زمان بندی برگزاری کارگاه:

عنوان مهارت

روز برگزاری

ساعت

مهارت 5 جستجوی اختراع (بخش اول)

یکشنبه 31 اردیبهشت 1402 (عصر)

ساعت 13 الی 17

مهارت 5 جستجوی اختراع (بخش دوم)

چهارشنبه 3 خرداد 1402 (صبح)

ساعت 8 الی 12

مهارت 6 بررسی ماهوی اختراع (بخش اول)

یکشنبه 7 خرداد 1402 (عصر)

ساعت 13 الی 17

مهارت 6 بررسی ماهوی اختراع (بخش دوم)

چهارشنبه 10 خرداد 1402 (صبح)

ساعت 8 الی 12

هزینه شرکت در کارگاه:

مهلت ثبت نام و پرداخت هزینه: پایان روز جمعه 29 اردیبهشت 1402 (ظرفیت محدود)

کارگاه مالکیت فکری (مهارت 5 و 6)

هزینه ثبت نام

لینک ثبت نام

اعضای هیات علمی که در سال 1401 با مرکز مالکیت فکری دانشگاه تهران به عنوان ارزیاب، همکاری داشته‌اند.
(فقط فرم ثبت نام تکمیل شود و نیازی به پرداخت هزینه نیست)

رایگان

ثبت نام آنلاین

دانشجویان و اعضای هیات علمی
(با تخفیف)

دانشگاه تهران

250 هزار تومان

سایر دانشگاه‌ها

800 هزار تومان

ثبت نام آنلاین

هزینه ثبت نام آزاد

برای ثبت نام بصورت آزاد در روزهای زوج ساعت 9 الی 12 با شماره تلفن مرکز مالکیت فکری دانشگاه تهران تماس بگیرید.

1،600،000 تومان

جهت ثبت نام تماس بگیرید.

توجه 1: در صورتی که قبلا در این کارگاه‌ها شرکت نکرده‌اید و متقاضی شرکت در کارگاه مهارت‌های 1 تا 4 هستید، فرم پیش ثبت نام مهارت‌های 1 تا 4 را تکمیل کنید. اطلاع‌رسانی در خصوص برگزاری مجدد این مهارت‌ها متعاقبا انجام خواهد شد.

توجه 2: با توجه به حضوری بودن این کارگاه و ظرفیت محدود کلاس، پیش از تکمیل ظرفیت، نسبت به تکمیل ثبت نام و پرداخت هزینه کارگاه اقدام بفرمایید.

عناوین و سرفصل‌های کارگاه آموزشی:

کارگاه آموزشی مالکیت فکری، در 9 مهارت تعریف شده است که در این مرحله، مهارت‌های 5 و 6 این دوره، برگزار خواهد شد.

مهارت 5 : جستجوی اختراع : منطق جستجو |  استراتژی جستجو | معرفی پایگاه های جستجو | کسب مهارت در جستجو به صورت تمرین عملی

مهارت 6: بررسی ماهوی اختراع : ارزیابی وضوح ادعاها |  افشای موثر |  استثنائات اختراع |  پشتیبانی ادعاها توسط توصیف اختراع | بررسی جدید بودن در دنیا داشتن گام ابتکاری و کاربرد صنعتی |  روش PSA در ارزیابی گام ابتکاری |  مصادیق مختلف عدم وجود کاربرد صنعتی |  استفاده از ارزیابی های بین المللی ISR، WO | کسب مهارت در ارزیابی ماهوی به صورت تمرین عملی

برای مشاهده تمام سرفصل‌های مهارت‌های 9 گانه به این صفحه مراجعه فرمایید.