کارگاه‌های آموزشی مرکز مالکیت فکری دانشگاه تهران

کارگاه‌های آموزشی «ثبت طرح صنعتی» و «مالکیت‌های ادبی، هنری و حقوق مولف (کپی‌رایت)»

۰۵ مهر ۱۴۰۲ | ۱۱:۰۲ کد : ۳۶۷۱۴ اخبار اطلاع رسانی کارگاهها
تعداد بازدید:۳۷۹۹
مرکز مالکیت فکری اداره کل سیاست‌گذاری فناوری و نوآوری دانشگاه تهران، با همکاری «مرکز مالکیت معنوی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور» و هماهنگی «مرکز آموزش‌های حرفه‌ای مدیران و کارکنان دانشگاه تهران»، کارگاه آموزشی «ثبت طرح صنعتی» و «مالکیت‌های ادبی و هنری (کپی‌رایت)» را به‌صورت حضوری در محل «کتابخانه مرکزی، تالار افشار» واقع در پردیس مرکزی دانشگاه تهران، برگزار می‌کند.

نکات مرتبط با کارگاه‌های آموزشی (ثبت طرح صنعتی و مالکیت‌های ادبی و هنری):

• این کارگاه‌ها به‌صورت حضوری و در محل تالار افشار (کتابخانه مرکزی) دانشگاه تهران به آدرس تهران - خیابان شانزدهم آذر - پردیس مرکزی دانشگاه تهران - کتابخانه مرکزی - تالار افشار برگزار می‌شود. (لینک نقشه گوگل)
  • شرکت برای تمام دانشجویان (کارشناسی و تحصیلات تکمیلی) و اعضای هیات علمی آزاد است.

ثبت نام:

جهت ثبت‌نام در کارگاه آموزشی، فرم مربوطه را با اطلاعات کامل تکمیل نمایید. اطلاعات مربوط به زمان‌بندی برگزاری کارگاه‌ها، هزینه‌ها و سرفصل‌های آموزشی در ادامه آمده است.

1- در صورتی که از اعضای هیات علمی یا دانشجویان دانشگاه تهران هستید و درخواست شرکت در هر کدام از این دو کارگاه را دارید، با ورود به این صفحه و تکمیل فرم ثبت نام و اتصال به درگاه بانکی، مبلغ 100 هزار تومان را پرداخت نمایید. (در صورتی که متقاضی شرکت در هر دو کارگاه هستید، دو بار عملیات ثبت فرم و پرداخت را به‌صورت جداگانه انجام دهید)

توجه: اعضای هیات علمی و ارزیابان متخصص که پیش از این با مرکز مالکیت فکری دانشگاه تهران به عنوان ارزیاب همکاری داشته‌اند و همچنین دانشجویان و اساتید مخترع که دانشگاه تهران در اختراع آن‌ها دارای سهم مالکیت است، فقط فرم مربوط به ثبت نام را تکمیل فرمایند و پس از هدایت به درگاه پرداخت، از انجام عملیات پرداخت خودداری فرمایند. هزینه کارگاه برای این دسته از شرکت‌کنندگان، رایگان می‌باشد.

ویژه اعضای هیات علمی و دانشجویان دانشگاه تهران

2- در صورتی که از اعضای هیات علمی یا دانشجویان سایر دانشگاه‌ها هستید و درخواست شرکت در هر کدام از این دو کارگاه را دارید، با ورود به این صفحه و تکمیل فرم ثبت نام و اتصال به درگاه بانکی، مبلغ 250 هزار تومان را پرداخت نمایید. (در صورتی که متقاضی شرکت در هر دو کارگاه هستید، دو بار عملیات ثبت فرم و پرداخت را به‌صورت جداگانه انجام دهید)

ویژه اعضای هیات علمی و دانشجویان سایر دانشگاه‌ها

3- در غیر این صورت اگر از متقاضیان آزاد هستید و درخواست شرکت در این کارگاه‌ها را دارید، جهت ثبت نام در روزهای زوج از ساعت 9 الی 12 با شماره تلفن‌های مرکز مالکیت فکری دانشگاه تهران تماس بگیرید.
شماره تماس: 88220636 و 88220637 و 88220638

زمان بندی برگزاری کارگاه:

عنوان کارگاه

روز برگزاری

ساعت

ثبت طرح صنعتی

دوشنبه 8 آبان 1402 (عصر)

13 الی 16:30

مالکیت‌های ادبی و هنری (کپی‌رایت)

چهارشنبه 17 آبان 1402 (صبح)

9 الی 12:30

هزینه شرکت در کارگاه‌ها:

مهلت ثبت نام و پرداخت هزینه کارگاه ثبت طرح صنعتی: کارگاه مورد نظر در تاریخ 8 آبان 1402 برگزار شد. (غیر قابل ثبت نام)

کارگاه ثبت طرح صنعتی

هزینه ثبت نام

لینک ثبت نام

اعضای هیات علمی و ارزیابان متخصص که پیش از این با مرکز مالکیت فکری دانشگاه تهران به عنوان ارزیاب، همکاری داشته‌اند

و

دانشجویان و اساتید مخترع که دانشگاه تهران در اختراع آن‌ها دارای سهم مالکیت است.
(فقط فرم ثبت نام تکمیل شود و نیازی به پرداخت هزینه نیست)

رایگان

سایر دانشجویان و اعضای هیات علمی
(با تخفیف)

دانشگاه تهران

100 هزار تومان

250 هزار تومان

هزینه ثبت نام آزاد

برای ثبت نام به‌صورت آزاد در روزهای زوج ساعت 9 الی 12 با شماره تلفن مرکز مالکیت فکری دانشگاه تهران تماس بگیرید.

برگزار شد. (غیر قابل ثبت نام)

مهلت ثبت نام و پرداخت هزینه کارگاه مالکیت‌های ادبی و هنری (کپی‌رایت): پایان روز یکشنبه 14 آبان 1402

کارگاه مالکیت‌های ادبی و هنری (کپی‌رایت)

هزینه ثبت نام

لینک ثبت نام

و

دانشجویان و اساتید مخترع که دانشگاه تهران در اختراع آن‌ها دارای سهم مالکیت است.
(فقط فرم ثبت نام تکمیل شود و نیازی به پرداخت هزینه نیست)

رایگان

ثبت نام آنلاین

سایر دانشجویان و اعضای هیات علمی
(با تخفیف)

دانشگاه تهران

100 هزار تومان

250 هزار تومان

ثبت نام آنلاین

هزینه ثبت نام آزاد

جهت ثبت نام تماس بگیرید.

توجه: در صورتی که متقاضی شرکت و دریافت اطلاع‌رسانی در خصوص برگزاری سایر کارگاه‌های آموزشی مرکز مالکیت فکری دانشگاه نیز هستید، فرم نیاز سنجی کارگاه‌های آموزشی را تکمیل کنید. اطلاع‌رسانی در خصوص کارگاه‌های پیش رو متعاقبا انجام خواهد شد.

عناوین و سرفصل‌های کارگاه آموزشی:

ثبت طرح صنعتی: - تعریف طرح صنعتی در قانون | ضرورت ثبت و امتیازات حمایتی آن برای طراح و تولید‌کننده | نحوه‌ی نگارش توصیف طرح صنعتی | نحوه‌ی تهیه و ارائه تصاویر طراحی کالا | نحوه‌ی ثبت در کشور‌های دیگر | اعتراض به تصمیم اداره‌ی ثبت و کمیسیون | نحوه‌ی ابطال طرح صنعتی ثبت شده به موجب رای دادگاه | نحوه‌ی ثبت‌نام در سامانه‌ی الکترونیکی و تکمیل اظهارنامه طرح صنعتی | بررسی اظهارنامه مطابق قانون و جستجوی سوابق طرح

مالکیت‌های ادبی و هنری (کپی‌رایت): - مصادیق و شروط حمایت | حقوق مادی و معنوی پدید‌آورنده | قوانین ملی حاکم بر حقوق مؤلف | کنوانسیون‌های بین‌المللی مرتبط، نظیر کنوانسیون برن و موافقتنامه تریپس TRIPS | حقوق مرتبط یا مجاور

کلید واژه ها: طرح صنعتی کپی رایت Copyright کارگاه آموزشی

( ۱۲ )

نظر شما :

توجه! لطفا دیدگاه خود پیرامون این مطلب را در این قسمت درج نمایید و برای ارسال سایر درخواست ها و پیام ها به بخش تماس با ما مراجعه فرمایید.