کارگاه‌های آموزشی «ثبت طرح صنعتی» و «مالکیت‌های ادبی، هنری و حقوق مولف (کپی‌رایت)» برگزار شد

مرکز مالکیت فکری اداره کل سیاست‌گذاری فناوری و نوآوری دانشگاه تهران، با همکاری «مرکز مالکیت معنوی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور» و هماهنگی «مرکز آموزش‌های حرفه‌ای مدیران و کارکنان دانشگاه تهران»، کارگاه‌های آموزشی «ثبت طرح صنعتی» و «مالکیت‌های ادبی و هنری (کپی‌رایت)» را به‌صورت حضوری در محل «دانشکدگان هنرهای زیبا، تالار شهید آوینی» و «کتابخانه مرکزی، تالار افشار» واقع در پردیس مرکزی دانشگاه تهران، برگزار کرد.

این کارگاه‌ها با حضور اساتید، کارکنان، دانشجویان دانشگاه تهران و سایر دانشگاه‌ها تحت سرفصل‌ها و عناوین زیر در تاریخ 8 و 17 آبان 1402 برگزار شد.

عناوین و سرفصل‌های کارگاه آموزشی:

ثبت طرح صنعتی:

مالکیت‌های ادبی و هنری (کپی‌رایت):

- مصادیق و شروط حمایت | حقوق مادی و معنوی پدید‌آورنده | قوانین ملی حاکم بر حقوق مؤلف | کنوانسیون‌های بین‌المللی مرتبط، نظیر کنوانسیون برن و موافقتنامه تریپس TRIPS | حقوق مرتبط یا مجاور

* علاقه‌مندان به شرکت در کارگاه‌های پیش رو، می‌توانند فرم نیازسنجی کارگاه‌های آموزشی را تکمیل کنند تا از اطلاع‌رسانی‌های کارگاه‌های آتی، مطلع شوند.

* ضمنا به اطلاع می‌رساند که فایل‌های ارائه شده در این کارگاه‌ها از طریق صفحه‌ی منابع آموزشی در دسترس عموم قرار گرفته است.