ابلاغ آیین‌نامه دارایی‌های فکری دانشگاه تهران

ابلاغ آیین‌نامه دارایی‌های فکری دانشگاه تهران

شناسایی و ثبت دارایی‌های فکری به لحاظ نقشی که در نظام نوآوری و ارتقا جایگاه دانشگاه در مجامع بین‌المللی و تولید ثروت و نیز حل برخی از چالش‌های تجاری سازی فناوری و نوآوری دارد، از اهمیت خاصی برخوردار است.

آیین‌نامه حاضر در چهارمین نشست از دوره هشتم هیاُت امنای دانشگاه تهران مورخ 1401/12/08، با رویکرد حمایت از دارایی‌های فکری، تجاری‌سازی دستاورد‌های پژوهشی و انتقال فناوری به منظور هماهنگی و یکپارچه‌سازی فرآیند‌های مرتبط با "دارایی‌های فکری دانشگاه" تدوین و پایان اسفند ماه 1402 ابلاغ شده است. در آیین‌نامه مذکور، برای حمایت از ثبت اختراعات دانشگاه، تغییرات قابل توجهی ایجاد شده است. برای نمونه سهم دانشگاه در  پتنت‌هایی که تجاری سازی و به فروش محصول می‌رسند، حداکثر ۴% در نظر گرفته شده است.

‌‌‌‌

متن آیین‌نامه از اینجا قابل دریافت است.

کلید واژه ها: مالکیت فکری دانشگاه تهران